Het niet kunnen inloggen in Briq.app kan meerdere oorzaken hebben, het is dus even uitzoeken waar het precies aan ligt.

Mogelijk zijn de gebruikte inloggegevens (domain, username en/of password) niet correct.

• Domain: Check bij een van je collega's welk domain gebruikt wordt voor het inloggen, het domain bestaat altijd uit kleine letters en eventueel een liggend streepje -. Nooit uit hoofdletters of andere tekens.
  • Username: De username mag vrij gekozen worden, maak vaak wordt hiervoor jouw voornaam of jouw e-mailadres gebruikt. Weet je niet wat jouw username is, vraag dit dan even aan een van de Briq Admins van de organisatie.
  • Password: Je kan gemakkelijk een nieuw password, aanvragen lees hier hoe dat precies moet.

Zijn er meer collega's die niet kunnen inloggen in Briq.app? Neem dan ook contact op met een van de Briq Admins van de organisatie, mogelijk zijn accounts gedeactiveerd of is er een storing bij Briq Bookings.