Briq.app kent op dit moment drie rechten niveau's:

• ReadOnly: deze rol kan boekingen en werklijsten inzien, maar niet bewerken.
  • Employee: deze rol kan alle benodigde receptie- / support functies uitvoeren, denk hierbij aan het maken van een boeking, het bewerken van een boeking, het registeren en refunden van betalingen, etc.
  • Admin: deze rol heeft alle rechten in Briq.app en kan natuurlijk alle functies beschreven bij Employee, maar ook producten en deals configureren en bedrijfsinstellingen en openingstijden beheren.