Briq.app kent op dit moment drie rechten niveau's:

• ReadOnly: deze rol kan boekingen en werklijsten inzien, maar niet bewerken.
  • Employee: deze rol kan alle benodigde receptie- / support functies uitvoeren, denk hierbij aan het maken van een boeking, het bewerken van een boeking, het registeren en refunden van betalingen, etc.
  • Admin: deze rol heeft alle rechten in Briq.app en kan natuurlijk alle functies beschreven bij Employee, maar ook producten en deals configureren en bedrijfsinstellingen en openingstijden beheren.

Om te zien welke rechten jouw account heeft voer je onderstaande stappen uit:

• Klik links onderin Briq.app op de cirkel (waar jij eventueel jouw profielfoto hebt geĆ¼pload)
  • Er opent een pop-up
  • Bovenaan in de pop-up staat onder jouw naam het toegekende recht

Is het toegekende recht niet correct of voldoende? Neem dan contact op met degene die binnen jouw organisatie Briq beheert, hij of zij kan de rechten aanpassen.