Heb je een vraag, probleem of opmerking voor Briq Support? Maak dan op onderstaande wijze een ticket aan, dan zullen wij deze in behandeling nemen. Op deze manier kan ons support team je persoonlijk, snel en efficiënt helpen.

Stap 1:
Stel zelf een e-mail op en richt deze aan [email protected].

Stap 2:
Beschrijf duidelijk je vraag of probleem en doe dit zo compleet mogelijk.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

• Welke acties / stappen zijn doorlopen toen dit probleem zich voordeed?
  • Wat ging er anders dan dat je had verwacht?
  • Heeft dit eerder wel gewerkt?
  • Op welke datum en tijdstip heeft het probleem zich voorgedaan?
  • Kan je de uitleg ondersteunen met screenshots of boekingsnummers waar dit probleem zich voor doet? Als je een screenshot toevoegt, graag van het volledige scherm inclusief zichtbare URL.
  • Op welk device (bijvoorbeeld: pc, mobile, tablet, etc.) doet het probleem zich voor en welke browser (bijvoorbeeld: Safari, Internet Explorer, Chrome, etc.) wordt er gebruikt?

Stap 3:
Verstuur het ticket. Briq Support zal binnen 12u een eerste reactie geven.