Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Briq Support.

Telefonisch

Briq Bookings kent twee support telefoonnummers:

• Support: +31 (0)85 130 49 58
    Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
  • Support noodnummer: +31 (0)85 130 49 59
    Dit nummer is 24/7 bereikbaar voor bedrijfskritische noodsituaties. Afhankelijk van de situatie en het Briq pricing plan zit deze service inbegrepen of wordt dit apart gefactureerd.

Chat

In Briq.app zie je in het scherm rechtsonder een blauw ballontje staan, wanneer je hierop klikt kan je tijdens kantoordagen en -tijden chatten met onze supportmedewerkers. Tevens is er ook een e-mail functie gekoppeld aan deze button, je kan daarom vanuit hier ook direct een e-mail versturen naar Briq Support.

E-mail

Briq Support is tijdens kantoordagen en -tijden per e-mail bereikbaar op [email protected], lees hier hoe je een zo compleet mogelijk support verzoek aanlevert.

Reactietijd

Lees hier meer over de reactietijd van Briq Bookings Support.