Briq.app werkt het beste met de nieuwste en laatste eerdere versie van deze browsers:

• Google Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Microsoft Edge

Let op: voor elke browser moeten cookies, websockets en javascript zijn ingeschakeld.

Microsoft Internet Explorer 11 ondersteunen we beperkt. Opera, Internet Explorer eerder dan 11, en development of beta versies van nieuwere browsers ondersteunen we niet. Om te weten welke browser je momenteel gebruikt en of deze up-to-date is kun je deze link gebruiken.