Introductie

De Briq widget is een methode om snel te starten met het gebruik van Briq. Je kan met de Briq widget in een ingang bieden op jouw eigen website. Zodra men de widget heeft ingevuld, gaat de klant door naar de Briq shop, waar wij het proces verder afhandelen en bijvoorbeeld starten met cross-selling, tijdsslot keuze en betalingen.

Gebruik van de widget

Je kan de widget gebruiken op jullie eigen website op de gewenste plek in HTML onderstaande code te plakken:

<div id="briq-widget" data-funnel-location="https://DOMAIN.briqbookings.com"></div>
<script src="https://DOMAIN.briqbookings.com/briqwidget"/>

Note: verander DOMAIN voor jullie eigen domein (waarmee je ook inlogt in Briq.app).

De widget wordt dan automatisch "over" de website heen getoond, bijvoorbeeld:

Het kan daardoor zijn dat de widget valt over een ander element op jouw website.
Daarom geven we de gelegenheid om de positionering aan te passen.

Dit doe je door een deel code toe te voegen, bijvoorbeeld:

<div id="briq-widget" data-position-x="0px" data-position-y="0px" data-funnel-location="https://DOMAIN.briqbookings.com"></div>
<script src="https://DOMAIN.briqbookings.com/briqwidget"/>

Note: verander DOMAIN voor jullie eigen domein (waarmee je ook inlogt in Briq.app).

Uitleg:

• data-position-x = hoe ver staat de widget vanaf de linkerkant van het beeldscherm
  • data-position-y = hoe ver staat de widget vanaf de bovenkant van het beeldscherm

Voer het antwoord in pixels in, je krijgt dan bijvoorbeeld:

<div id="briq-widget" data-position-x="240px" data-position-y="400px" data-funnel-location="https://DOMAIN.briqbookings.com"></div>
<script src="https://DOMAIN.briqbookings.com/briqwidget"/>

Note: verander DOMAIN voor jullie eigen domein (waarmee je ook inlogt in Briq.app).

Op beeldschermen met een kleine resolutie (bijvoorbeeld telefoons) zal de widget altijd het volledige scherm in beslag nemen.