Om Voucherify te koppelen aan Briq.app heeft jouw Customer Success Manager de Application ID en Secret Key van het Voucherify account nodig.

Deze vind je hier:

• Log in op jouw Voucherify omgeving
  • Klik rechtsboven op de gebruikersnaam
  • Klik op Project Settings
  • Halverwege de pagina staat Application keys. Hier mag eventueel een nieuwe key aangemaakt worden speciaal voor Briq of gebruik degene die er al staan.

Stuur de Application ID en Secret Key naar [email protected], zodat de connectie die ons opgezet kan worden.