Je bent je wachtwoord vergeten? Geen probleem, vraag gemakkelijk een nieuw wachtwoord aan via onderstaande stappen:

• Ga naar: https://briq.app/login
  • Klik op "Forgot your password?"
  • Vul het Domain en jouw Username in
  • Klik op Send password reset link
  • Check jouw inbox op de e-mail (eventueel ook de ongewenste e-mail map) en kies een nieuw wachtwoord

Loop je vast bij Domain of Username?

• Domain: de domeinnaam van jouw organisatie in Briq. Deze bestaat altijd alleen uit kleine letters en eventueel een liggend streepje -
  • Username: de gebruikersnaam van jouw account, vaak wordt hiervoor de voornaam of het e-mailadres gebruikt

Mochten beiden bovenstaande onbekend zijn, neem dan even contact op met de Briq admin van jouw organisatie.