Het kan zijn dat BRIQ minder goed, of niet, werkt.

Dit kan komen doordat er iets met BRIQ aan de hand is, maar soms zijn er ook dingen die je zelf kan doen. Voorbeelden van errors die je zou kunnen tegen komen zijn:

• Het lukt je niet om in te loggen
  • Briq.app is trager dan normaal
  • Bookings komen niet door in andere software
  • Het lukt niet om resources op te slaan
Tip: sla erros op! Als je een unieke error code ziet, of een screenshot kan maken, doe dat dan! Zo kunnen we je sneller helpen.

Check jouw internet verbinding

Als BRIQ helemaal niet wil laden, probeer dan het volgende.

1. Open een andere webpagina dan https://briq.app - hiermee kan je controleren of het probleem dat je ondervindt specifiek is voor BRIQ!
  2. Als de andere webpagina niet wordt geladen, stel dan de internetverbinding opnieuw in en probeer https://briq.app opnieuw te laden. Soms moet je hiervoor jouw IT-afdeling inschakelen.

Snelle, volledige refresh van BRIQ

Om laadproblemen en/of errors te verwijderen en BRIQ volledig opnieuw in te laden kan je een 'harde refresh' uitvoeren.

1. Open Briq.app op je scherm
  2. Voer op je toetsenbord de volgende combinatie uit CMD + R (voor Mac) of CTRL + R of   CTRL + F5 (voor Windows)
  3. Indien stap 2 niet heeft gewerkt, probeer dan de volgende stap.

Cache & historie legen

Soms moet je je browser cache en historie helemaal legen omdat er een foutje in is geslopen. Bij elke browser werkt dat anders.

Tip: vink 'wachtwoorden' uit! Bij het legen van je historie kan het vervelend zijn als je je opgeslagen wachtwoorden kwijtraakt. Let daar goed op!

Extensies uitschakelen

Extensies of plugins zijn een manier om de functionaliteit van je browser uit te breiden. Om te checken of deze conflicteren met BRIQ, kan je ze tijdelijk uitschakelen.

Browser updaten

Omdat BRIQ geavanceerde functies heeft, is het belangrijk dat je van de door ons ondersteunde browsers, de laatste versie hebt. Je kan hieronder vinden hoe je deze kan updaten.

Websockets

Wij gebruiken een techniek die websockets heet voor een snelle gebruikservaring. Dit werkt soms niet bij strenge firewalls of verouderde anti-virus software.

• Test here of deze werken bij jou - als deze site groen licht geeft, is er niks aan de hand.
  • Als er wel iets is: neem contact op met jouw IT-afdeling, of probeer het zelf op te lossen.

Contact met Briq Bookings Support

Hebben bovenstaande acties niet gewerkt? Neem dan contact op met Briq Bookings Support.