Onderstaand tref je de slug (opbouw van URL's) van een deal aan. Een URL van een deal kan je bijvoorbeeld gebruiken om een deal te bekijken in de webbrowser of een doorklik op een knop in je eigen marketingwebsite te realiseren.

Vaste waarden in de URL opbouw zijn:

• Domain
    Het domain gebruik je bij het inloggen in de Briq.app (dit is vaak de bedrijfsnaam en kan alleen bestaan uit kleine letters of liggende streepjes).
  • Slug van de deal
    De slug van de deal wordt ingevoerd in de deal in het tabblad Online. Dit is vaak een afgeleide van de naam van de deal. Zie onderstaande afbeelding ter ondersteuning.

URL van de widget
De widget kan je oproepen via de volgende URL:

https://[domain].briqbookings.com/briqwidget/test/[slug van de deal]

Single page van de deal
De single page van een deal kan je oproepen via de volgende URL:

https://[domain].briqbookings.com/deal/[slug van de deal]